Invitér familien til brunch på havnen i Esbjerg

Brunchbuffet
Invitér familien til brunch på havnen i Esbjerg
Henrik Andersen
-
30/03/2023
-

Der er mange gode grunde til at besøge Esbjerg Havn. Først og fremmest er det Danmarks største fiskerihavn, og derfor er der masser at se – blandt andet den daglige fiskeauktion, de store fiskekuttere og måske endda smage på friskfanget fisk på en af de lokale fiskerestauranter. Her kan du læse mere om, hvorfor du bør invitere familien på brunch på havnen i Esbjerg.

Derfor er Esbjerg Havn et besøg værd

Esbjerg er kendt for sin kunst og kultur, og havnen er et godt udgangspunkt, når det kommer til at udforske byens kunstneriske side. Der er flere gallerier og kunstinstallationer, som du kan besøge – eksempelvis Fiskeri- og Søfartsmuseet, der fortæller historien om Esbjergs maritime arv.

Hvis du godt kan lide natur og lidt vind i håret, så kan du tage en tur ud på vandet og se sæler og marsvin. Derudover er der også mulighed for at besøge Vadehavscentret, som ligger i nærheden. Her kan du og familien få indsigt i den unikke natur og biodiversitet i området. Det er dog ikke udelukkende på grund til at besøge Esbjerg Havn.

Besøg de mange lokale restauranter og caféer

Før du begiver dig ud på oplevelse, er det vigtigt, at du har fået ladet energiniveauet op – og her skal der mad og drikke til. Heldigvis er Esbjerg også en gastronomisk destination med flere gode restauranter, caféer og barer i havneområdet. Her kan du smage på lokale specialiteter og nyde en øl eller en kop kaffe med udsigt over havnen.

Du kan eksempelvis besøge Gammelhavn, hvor du både kan få en luksusbrunch, en god bøf, fiskeanretninger og en gammeldags isvaffel, hvis du er sulten. Er du tørstig, har du selvfølgelig også mulighed for at købe en læskende sodavand, en god kop kaffe eller en øl. Der er flere muligheder, men havnen er det perfekte sted at nyde både mad og drikke.

Der er masser af aktiviteter på havnen

Esbjerg byder ikke kun på inspirerende kultur, smuk natur og velsmagende retter – du kan også få pulsen op, hvis du er til den slags. Der er nemlig masser af spændende aktiviteter, som du og familien kan prøve kræfter med, når I er færdige med at spise. I kan eksempelvis tage en tur på vandet med en af de lokale både.

Her er der mange muligheder, og I kan både tage på sejlture, fisketure, kajakture samt windsurfing. Der er flere lokale virksomheder, som tilbyder forskellige ture og leje af udstyr, så det er nemt at finde noget, der passer til hele familien. I kan dog også bare tage en hyggelig spadseretur langs havnen, hvis det gerne må foregå i et roligt tempo.

Copyright 2023 - Pilanto Aps
Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!